Caravantraining

Het vooruit rijden is vaak geen probleem, maar zet u de caravan in één keer neer op die krappe campingplaats, zonder de caravan af te koppelen? Deze halve dagtraining bestaat uit een korte theorieles en veel praktijkoefeningen zoals bijvoorbeeld het achteruitrijden, de schaarhoek bepalen van uw caravan en het achteruit parkeren in een vak. Deze halve dagtraining is zeer geschikt voor iedereen die wat extra ervaring op wil doen.

Inhoud van de caravantraining

Praktijkonderdelen:

  • Juiste afstelling spiegels en aankoppelen van de caravan
  • Recht achteruitrijden
  • Cirkel voor- en achteruit manoeuvreren (schaarhoek)
  • Inrijden van een parkeervak

Of u nu een ervaren bestuurder bent van een auto met caravan of een bestuurder die hier net mee begint. Iedereen wil veilig op weg naar zijn/haar vakantiebestemming. Deze halve dagtraining is voor iedereen die extra tips en praktijkoefeningen kan gebruiken.

Tijdens de theorie wordt aandacht besteed aan de juiste belading van de caravan. Tijdens de praktijkoefeningen komt behalve de juiste afstelling van de spiegels ook het aan- en afkoppelen van de caravan aan bod. Ook het manoeuvreren met de combinatie wordt uitgebreid geoefend zodat u leert de uiterste schaarhoek te bepalen.

Deelname training

Eigen combinatie

Tijden

12.30 – 16.30 uur 

Certificaat

De training wordt afgesloten met een certificaat.

Prijs € 239,-  p.p. inclusief 21% BTW
Deelname partner

Aanwezigheid partner bij theorie en praktijkoefeningen € 25,- euro inclusief 21% BTW.

Boek hier