Caravantraining

Voor de perfecte training moet je bij Driving Company zijn. Een caravantraining die helemaal van deze tijd is waarbij je alles leert over de nieuwste veiligheidssystemen & ADAS in de auto. De trainingen worden gegeven op het ultramoderne rijvaardigheidscentrum Lelystad of op de testbaan van het RDW in Lelystad.

Modernste rijvaardigheidscentrum van Nederland

Rijvaardigheidscentrum Lelystad is het grootste en modernste rijvaardigheidscentrum van Nederland. Het centrum is voorzien van moderne technieken die in Europa uniek zijn. Op dit centrum kunt u een professionele en een praktijkgerichte training volgen.

Tijdens onze caravantraining van word je door de beste instructeurs van Nederland getraind om de gevaren te herkennen in het dagelijkse verkeer en deze te vermijden. Daarnaast de kunst van het manoeuvreren.

Informatie

Duur: 8 uur, inclusief lunch.
€ 255,00 per persoon, mogelijkheid tot bijrijder voor €75,00
Voorziening: Deze cursus wordt gevolgd met jouw eigen caravan, helaas hebben wij geen mogelijkheid om een caravan van ons te huren.

Wat leer je?

  • Het verbeteren van je remweg
  • Leer hoe je snel kunt reageren op de situaties die je waarneemt in het verkeer
  • Beter voor- en achteruit manoeuvreren
  • Het omgaan met een uitbrekende auto
  • Het bewust worden van de snelheid en gevolgen daarvan

Cursus caravan rijden

Het rijden met een caravan is niet altijd even makkelijk, vooral omdat het zo anders rijdt dan zonder caravan. Daarom is een cursus caravan rijden heel verstandig om te doen als je bijvoorbeeld van plan bent om voor het eerst met de caravan op vakantie te gaan!

Wat leer je tijdens deze cursus?

Een caravan training is heel nuttig! Het grootste leerpunt tijdens een cursus caravan rijden is natuurlijk hoe je manoeuvreert met een caravan achter je auto, je spiegels op de juiste manier gebruiken en hoe je het beste kunt inparkeren.

Doet de bijrijder hetzelfde als de deelnemer?

Nee, de bijrijder zal wel zowel bij de theorie als het volledige praktijkgedeelte van de training aanwezig zijn, maar doet niet hetzelfde als de bestuurder. De bestuurder heeft voorrang bij de oefeningen en de bijrijder assisteert o.a. bij het manoeuvreren.

Leerzaam & Leuk

Kortom, tijdens de training leer je het maximale uit je zelf te halen om de auto onder controle te krijgen. Niet alleen leuk, maar vooral heel leerzaam om te doen.