Mobiele slipbaan kopen

Wilt u een mobiele slipbaan kopen? Dan bent u bij Driving Company op het juiste adres!
Driving Company levert mobiele slipbanen in meerdere maten. In veel gevallen kunt u zelf de maat bepalen.

Mobiele slipbaan in eigendom

Veel bedrijven, zoals rijscholen, kopen hun eigen mobiele slipbaan. De investering die u moet doen is dan al snel terug verdient en u biedt uw klanten een optimale service.
Een mobiele slipbaan is al te koop vanaf € 3250,-.

Verplaatsbaar of vast te gebruiken

Afhankelijk van het gewicht zijn de mobiele slipbanen eenvoudig te verplaatsen naar elke locatie die u wenst. Voorwaarde is wel dat de ondergrond schoon en vlak moet zijn. Wilt u de mobiele slipbaan liever vast op een locatie leggen is de mat te verlijmen aan het wegdek, waardoor hij uitstekend blijft liggen.

Watervoorziening mobiele slipbaan

De mobiele slipbanen worden geleverd zonder watervoorziening omdat u dit zelf zeer eenvoudig kunt aanleggen. Twee tuinsproeiers en tuinslangen van de gewenste lengte zijn in principe al genoeg om een gemiddelde mobiele slipbaan van voldoende water te voorzien. Mocht u de baan toch liever geleverd krijgen met de juiste sproeiers en slangen verzorgen wij dat natuurlijk graag voor u.

Levering in de gehele Benelux

Driving Company levert de mobiele slipbanen op elke gewenst adres in de gehele Benelux. Indien gewenst kunt u tegen meerprijs door een van onze medewerkers worden geassisteerd bij de installatie van de baan, zodat u zeker weet dat alles op de juiste wijze is uitgevoerd. Echter, dit is in principe niet echt nodig omdat de mobiele slipbanen eenvoudig zijn te installeren.

Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Vul dan het contactformulier in of bel
direct naar 088 -1666 800