Mobiele slipbanen

Op uw eigen locatie een sliptraining volgen of een evenement organiseren? Het is mogelijk bij ons een mobiele slipmat met ervaren instructeur in te huren om de deelnemers te trainen.

Wilt u op uw eigen locatie een sliptraining volgen of heeft u een evenement, dealerdag of verkeersveiligheidsdag, dan kunnen wij  u een Mobiele Slipbaan leveren, inclusief een of meer instructeurs om de deelnemers te trainen. Het is zeer goed mogelijk om de mobiele baan in te zetten voor uw verkeersveiligheidsdag. Hierbij wordt door onze instructeurs veel aandacht besteed aan bewustwording, mentaliteitsverandering, gedragsverandering en voertuigbeheersing.

Promoten winterbanden

Het promoten van winterbanden op locatie is zonder  twijfel het populairste en meest terugkerende spektakel op onze mobiele slipbanen. Doordat consumenten zelf ervaren wat de meerwaarde van winterbanden is, verdient de leverancier onze inzet eenvoudig terug. Daarnaast is dit spektakel goed uit te breiden met bijvoorbeeld slipdemonstraties.

Spectaculaire slipdemonstraties

Ons mobiele team wordt ook ingezet voor promotie-acties in Nederland, België en Duitsland. Indien gewenst verzorgen onze instructeurs spectaculaire slipdemonstraties. De demonstratie werken altijd als publiekstrekker en zijn bovendien onvergetelijk. Uiteraard gebeurt dit wel op een professionele en veilige wijze.

Locatie eisen

Voor de juiste plaatsing van de mobiele slipbaan is een harde ondergrond vereist zoals  asfalt, klinkers of beton.  De locatie dient schoon te zijn en vrij van zand. De benodigde ruimte is afhankelijk van de lengte van de baan.

  • Bij een Mobiele baanlengte van 20 x 6 meter bedraagt dit ± 50-15 meter.
  • Bij een Mobiele baanlengte van 30 x 6 meter bedraagt dit ± 60-15 meter
  • Bij een Mobiele baanlengte van 40 x 6 meter bedraagt dit ± 70-15 meter

Mogelijk komt een adviseur van Driving Company vooraf aan de uitvoeringsdatum de locatie beoordelen om een perfecte uitvoering te kunnen garanderen.

Waarom Driving Company?
  • Omdat onze slipbanen niet aan de ondergrond bevestigd hoeven te worden. We boren dus geen gaten en laten geen sporen achter.
  • Omdat onze slipbanen allemaal licht van gewicht zijn. U bespaart op transportkosten, op de arbeidskosten die in de op- en afbouw zit.
  • Omdat wij de beste willen zijn in kwaliteit, services en prijs.
Voorwaarden

Driving Company vindt het zeer belangrijk dat de mobiele slipbaan op de meest veilige wijze voor de deelnemers wordt ingezet. Daarom werken wij om veiligheidsredenen uitsluitend met gecertificeerde instructeurs.

Verder een sproei installatie die is voorzien van maximaal 100 meter slang voor te toevoer van het water. Er dient een normale waterkraan binnen een afstand van 100 meter aanwezig te zijn.

Voertuigen

Opdrachtgever levert een of twee voertuigen om demonstratie te kunnen verzorgen aan de deelnemers en te trainen met de deelnemers . Indien gewenst kan Driving Company auto’s voor u huren.

Prijsindicatie

€ 1050,– excl. 21% BTW. Inclusief instructeur, op- en afbouw, vervoer is maximaal 100 km vrij vanaf Zeist. Daarna 0,65 eurocent per kilometer.

Indien gewenst kunt u uw evenement of bedrijfstraining optimaliseren door onze mobiele slipbanen te combineren met de kantel-ongevalssimulator.

Mobiele slipbaan kopen