Security Driver

De vakopleiding Security Driver beperkt zich tot een medium dreigingsniveau (onbewapend). De opleiding bestaat uit een theoretisch deel, maar voor het grootste gedeelte uit praktijktraining. Tijdens de praktijktraining worden realistische situaties getraind op verschillende locaties.  Denkt u daarbij aan het bezoek van uw VIP aan een hotel, restaurant, woonhuis of bijeenkomsten en evenementen.

Tijdens deze tweedaagse opleiding leert u alles over het werken in een Close Protection Team en het bewust observeren, om potentiële dreigingen sneller te herkennen. Hierdoor bent u in staat om alert te kunnen reageren en handelen in situaties, waarbij uw VIP wordt vervoerd. Het Close Protection Team bestaat uit meerdere beveiligers (bodyguards), die in teamverband opereren en zorgen voor de veiligheid van de VIP.

Onderwerpen die tijdens de opleiding worden behandeld zijn:

Ophalen VIP
Instapprocedure
Vertrek VIP
Uitstapprocedure
Looptechnieken
Observatietechnieken
Beveiligingsprocedures bij : Woonhuis – Hotel – Bedrijfspand – Restaurant – Vliegveld
Evacuatie
Communicatie en alarmering
Specialistische rijtechniek
Voertuigmanoeuvres

DCOI

Voor meer informatie kunt u op de onderstaande link klikken en komt u op de website van DCOI terecht. DCOI is een onderdeel van Driving Company en is gespecialiseerd in opleidingen voor VIP chauffeur en directiechauffeur, Security Drivers en internationale opleidingen.

Meer informatie