Slipcursus – Grip & Sliptraining

Voor de perfecte slipcursus anno 2021 moet je bij Driving Company zijn. Een slipcursus die helemaal van deze tijd is waarbij je alles leert over de nieuwste veiligheidssystemen & ADAS in de auto. De trainingen worden gegeven op het ultramoderne rijvaardigheidscentrum Lelystad of op de testbaan van het RDW in Lelystad.

Modernste rijvaardigheidscentrum van Nederland

Rijvaardigheidscentrum Lelystad is het grootste en modernste rijvaardigheidscentrum van Nederland. Het centrum is voorzien van moderne technieken die in Europa uniek zijn. Op dit centrum kunt u een professionele en een praktijkgerichte training volgen.

Tijdens onze slipcursus/rijvaardigheidstraining van word je door de beste instructeurs van Nederland getraind om de gevaren te herkennen in het dagelijkse verkeer en deze te vermijden.

Wat leer je allemaal?

  • We beginnen met een een stukje algemene voertuigbeheersing. De juiste zithouding en stuurtechniek
  • Je leert rijden op een gladde helling baan met aansluitend een gladde bocht. Hierbij leer je slips corrigeren en ervaar je het verschil tussen onder- en overstuur van de auto
  •  Je leert op de juiste wijze te remmen- en uit te wijken op een glad en nat wegdek
  •  Je leert een achterwiel- slip corrigeren op een unieke slipbaan met de nieuwste technieken om een levensechte slip te laten ontstaan

Leerzaam & Leuk

Kortom, tijdens de training leer je het maximale uit je zelf te halen om de auto onder controle te krijgen. Niet alleen leuk, maar vooral heel leerzaam om te doen.

Lees meer

Contact