Taxichauffeur Exclusive

Word jij gewoon taxichauffeur of Taxichauffeur Exclusive?

Wanneer je autorijden leuk vindt en daarbij graag met mensen werkt, kan het beroep taxichauffeur een ideaal beroep voor je zijn. Als taxichauffeur kom je dagelijks met klanten in contact. Taxichauffeur is niet het enige beroep waarbij je mensen per auto vervoert. Je zou bijvoorbeeld ook eens kunnen kijken naar een beroep als Directiechauffeur.

Zakelijke klanten en VIP’s

Bij het werk van een taxichauffeur is het erg belangrijk om de veiligheid van je passagiers en andere weggebruikers in de gaten te houden. Daarbij moet je zo snel mogelijk met je taxi op de plek van bestemming aankomen. Dit geldt in het bijzonder voor zakenmensen die snel naar een zakelijke afspraak vervoerd moeten worden. Het omgaan met zakelijke klanten vergt echter wel de juiste beroepshouding en rijstijl. Hierbij dien je jezelf te onderscheiden van een gewone taxichauffeur.

Onderscheiden

Wil jij je onderscheiden van een basis taxichauffeur? Dan kan dat door te kiezen voor een hoger gekwalificeerde opleiding waarbij je de taxipas kunt halen en wordt opgeleid tot Taxichauffeur Exclusive. Nadat je bent geslaagd bij het CCV ontvang je de taxipas, de Taxichauffeur Exclusive pas en een certificaat van DCOI. Op deze wijze heb je een positie gecreëerd tussen een volwaardig Directiechauffeur en een basis taxi chauffeur en vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en kun je het ‘betere’ werk doen.

Meer informatie