VIP taxi

Waarom deze opleiding?

Uw chauffeur is een belangrijke schakel in het contact  tussen uw bedrijf en de klant. Uw chauffeur is dan ook uw visitekaartje. Het is van belang dat hij/zij een goede en comfortabele rijstijl bezit en op juiste wijze communiceert met uw klanten. Zowel een goede non-verbale alsmede een goede verbale communicatie is van belang om er voor te zorgen dat uw klanten tevreden zijn en opnieuw gebruik zullen maken van uw diensten.

De opleiding

De opleiding VIP taxi is een opleiding die voor een gedeelte bestaat uit de opleiding VIP –  directiechauffeur CCV- D1. De opleiding is speciaal ontwikkeld voor uw bedrijf of de chauffeur die zich verder wil ontwikkelen en het niveau wil bereiken van zakelijk VIP vervoer. Van belang daarbij  een vlotte, veilige en comfortabele rijstijl, passie voor het chauffeurs vak en de kunst om een echte gastheer of gastvrouw te zijn.

Doel van de opleiding

Tijdens de opleiding brengen wij uw chauffeur deze aspecten dan ook bij om dit doel te bereiken. Wij leren hem/haar een rijstijl aan een groot comfort voldoet en leren hem/haar te denken vanuit de klant en zo als een gast te zien en zichzelf als gastheer of gastvrouw. Hij/zij leert op juiste wijze situaties in te schatten om aan in de wensen van de gast te kunnen voldoen. Daarnaast blijft hij oog houden voor een comfortabele rit, die ook nog eens vlot verloopt.

Permanente verbetering

Een goed chauffeur is meer dan iemand met een B –rijbewijs en een taxi chauffeurskaart. De VIP taxi opleiding leert geen trucjes aan, die voor een korte termijn effect geven,  maar zorgt voor bewustwording en een permanente verbetering van inzichten en vaardigheden. Daarbij kunnen wij putten uit meer dan 30 jaar kennis en ervaring  in het opleiden.

DCOI

Voor meer informatie kunt u op de onderstaande link klikken en komt u op de website van DCOI terecht. DCOI is een onderdeel van Driving Company en is gespecialiseerd in opleidingen voor VIP chauffeur, directiechauffeur en opleidingen voor taxi chauffeurs. Daarnaast verzorgen zij ook opleidingen voor Security Drivers en internationale opleidingen.

Meer informatie