WRM bijscholing

Driving Company is een door het IBKI en CBR erkend opleidingsinstituut en het enige opleidings- en trainingsinstituut in Nederland dat verhoogde trainingen in alle disciplines uitvoert op een kwalitatief hoog niveau.

Het zijn niet alleen rijvaardigheidstrainingen op ultra moderne verkeersveiligsheidscentra in Lelystad, maar wij bieden ook een landelijke dekking. Daarnaast verzorgen wij ook trainingen op de openbare weg, nascholing WRM voor rijinstructeurs, beroepschauffeurs, bedrijfsuitjes, beroepstrainingen voor de hulpverleningsdiensten zoals brandweer, politie en ambulancediensten, opleidingen directiechauffeurs, Security Driver en zijn gespecialiseerd op het gebied van brandstof besparende trainingen.

WRM bijscholing

Speciaal voor de WRM bijscholing zijn wij bezig met de ontwikkeling van nieuwe en actuele WRM bijscholingstrainingen. Hieronder twee voorbeelden.

Marketing voor rijschoolhouders & rijinstructeurs

Een WRM bijscholing waarbij u alles leert over prijsberekening, marketing, Social media en veel andere interessante zaken die u direct in de praktijk kunt toepassen.

Kantel/ongevalsimulator

Een WRM bijscholing waarbij u leert op de juiste wijze uit een auto te komen die over de kop of omgeslagen is. Hoe om te gaan met kinderen die daar bij betrokken zijn en hoe haal je iemand uit de verongelukte auto. Het gebruik van kinderzitjes en veel andere items.

Daarnaast staan er nog veel meer uitdagende trainingen in de planning die wij gedurende 2021 zullen introduceren.

We zien u dan ook graag tegemoet op onze trainingen.